در این مطلب از مجله تکنولوژی استار بورس 7 اقدام مهم برای مبارزه با حملات هک الکترونیکی و سایبری در فضای اینترنت را قرار دادیم .

7 اقدام مهم برای مبارزه با حملات هک الکترونیکی و سایبری در فضای مجازی

7 اقدام مهم برای مبارزه با حملات هک الکترونیکی و سایبری در فضای اینترنت

هنگامی که متوجه حرکات مشکوک در حساب اینترنتی خود می شوید، باید به سرعت پاسخ دهید و گزارشی را به مقامات ذیصلاح ارائه دهید.

برای بزرگنمایی روی عکس زیر کلیک کنید

حملات الکترونیکی یک بلای این عصر تلقی می شوند که باید در زمانی که فناوری به یک ضرورت در زندگی معاصر ما تبدیل شده است، از آن اجتناب کرد. اما چگونه می توانیم با این حملات مقابله کنیم؟

مرکز حمایت از مصرف کننده اروپا اعلام کرد که کاربر می تواند با انجام اقدامات مهم زیر با حملات هک الکترونیکی مقابله کند:

1- کمترین میزان ممکن از اطلاعات و داده های شخصی را منتشر کنید و همیشه به اطلاعات ارائه شده و سایت هایی که درخواست می کنید که ممکن است سایت های مشکوک یا جعلی باشند فکر کنید.

۲- پاسخ ندادن به ایمیل‌های فیشینگ یا پیام‌های فیشینگ که از طریق پیامک ارسال می‌شوند و برای وارد کردن اطلاعات حساس مانند اطلاعات تماس، اطلاعات بانکی و ورود به سیستم به استفاده از انواع ترفندها مانند فشار زمان یا تهدید به مسدودسازی متوسل می‌شوند. داده های موجود در وب سایت ها تقلبی

3- آدرس اینترنتی ادعا شده باید به جای کلیک بر روی لینک هایی که در ایمیل های جعلی یا مشکوک ارسال می شوند، به صورت دستی وارد شود و پس از آن بررسی شود که آیا اطلاعات حساب مشتری وجود دارد یا خیر، همچنین امکان دارد در صورت داشتن شماره با فرستنده ادعایی از طریق تلفن تماس بگیرید. تلفن شناخته شده، صحت ایمیل ارسال شده را بررسی کنید.

7 اقدام مهم برای مبارزه با حملات هک الکترونیکی و سایبری در فضای اینترنت

کاربر باید تا حد امکان داده ها و اطلاعات شخصی کمتری را منتشر کند

4- هنگامی که حملات هک الکترونیکی به درخواست کمک مالی فوری در شبکه های اجتماعی مرتبط می شود که اغلب به یک داستان رقت انگیز یا یک داستان غم انگیز یا غم انگیز مرتبط است، ممکن است حساب الکترونیکی یکی از آشنایان هک شده باشد. بنابراین کاربر در چنین شرایطی نباید به این گونه پیام ها پاسخ دهد یا روی لینک هایی که ممکن است وجود داشته باشد کلیک کند و همچنین باید از طریق راه ارتباطی دیگری با این دوست ارتباط برقرار کنید.

5- انتشار کپی، تصویر یا فایل اسکن شده مدارک هویتی در اینترنت به هیچ وجه جایز نیست و در صورت لزوم در مواردی کلیه اطلاعات غیر ضروری یا غیرمرتبط با موضوع از قبیل شماره هویت یا امضا، باید مسدود شود. علاوه بر این، یک واترمارک باید به فایل اضافه شود. در صورت امکان، به این معنی است که از یک برنامه ویرایش تصویر مانند Gimp رایگان برای اضافه کردن یک نوار متن بالای سند برای توضیح هدف کپی استفاده کنید. گیرنده، و تاریخ، و اینکه این سند فقط یک کپی محسوب می شود.

6- برای هر حساب یا سرویس در اینترنت باید یک رمز عبور قوی و پیچیده در نظر گرفته شود که در چنین مواقعی باید از برنامه مدیریت رمز عبور برای مدیریت بسیاری از رمزهای عبور در اینترنت استفاده شود همچنین کاربر باید احراز هویت دو مرحله ای را فعال کند. عملکرد (2FA) در صورت موجود بودن.

7- کاربر باید سیستم‌عامل‌ها، برنامه‌ها و اپلیکیشن‌ها را به‌طور مرتب به‌روزرسانی کند و در صورت به‌روزرسانی، فوراً دانلود شود تا خلأهای امنیتی که ممکن است حملات دزدی دریایی الکترونیکی باشد، پر شود.

کاربر معمولاً از طریق جابه‌جایی‌های مشکوک در حساب اینترنتی از موارد سوء استفاده از داده‌های هویتی مطلع می‌شود و سپس باید سریعاً پاسخ دهد و گزارشی را به مقامات ذیصلاح پلیس ارائه کند و به بانک اطلاع دهد که با حساب‌های موجود برخورد نکند و از پرداخت اعتبار خودداری کند. کارت ها

درباره نویسنده

مدیریت

سایت استار بورس در زمینه اخبار داغ روز از ایران و جهان و مطالب تفریحی و سرگرمی و تصاویر و عکس های داغ روز و سیگنال های رایگان بورس ایران و ارز دیجیتال و تحلیل تکنیکال و متن و جملات و پیامک و اس ام اس مناسبتی و مطالب زناشویی و گردشگری و سبک زندگی و پزشکی و سلامتی و طب سنتی و داستان و حکایت و تعیبر خواب و ذکر و دعا و شعر و تقویم نجومی و انشا و ... فعالیت میکند شماره تماس مجله استار بورس برای تبلیغات 09142906299

مشاهده تمام مقالات